Termék Menü


Bambusz

Műanyag nyílászárók

Árnyékolástechnika

Látogatók száma:

BEMUTATKOZÁSCÉGTÖRTÉNET

New Construct '21 Bt. Cégünk a New Construct '21 Bt. 1998-ban alakult, mint egy mikro vállalkozás. Jelenleg 6 munkatárs dolgozik együtt, illetve állandó, megbízható alvállalkozó partnereink vannak. Teljes körű építőipari kivitelezési szolgáltatásokat végzünk.

Idén tevékenységi körünket kibővítettük árnyékolástechnikai rendszerek, valamint bambusz termékek forgalmazásával, műanyag nyílászárók gyártásával.

A kedvező áru bambusztapétákat, rolókat, thonet anyagokat, melyet a Naturtrend Impex Kft. budapesti kirendeltségeként értékesítünk, bemutatótermünkben megtekinthetik és azonnal meg is vásárolhatják.

Nálunk megtalálják az árnyékolástechnikai rendszerek teljes palettáját a műanyag és alumínium redőnyrendszerektől a bambusz rolókig, valamint a szúnyogháló rendszerektől a bel- és kültéri textil árnyékolókig.

Célunk, hogy a kedvező árú, minőségi termékeket, minőségi munkával kombináljuk, megrendelőink megelégedésére, ezért az általunk gyártott nyílászárókat és forgalmazott termékeinket - melyeket a hazai Atenad Kft., Markilux Hungária Kft., a német Heroal-Johann Henkenjohann Gmbh, valamint a szintén német Exte-Extrudertechnik Gmbh gyárt - kiszállítjuk, beépítjük, így vásárlás után Önnek nem kell további energiát és időt megbízható szakember keresésére fordítania.

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre felmérés és az anyagok felrakása tekintetében is.

Egy kézből mindent... beszerzéstől a beépítésig!

Iroda Bemutatóterem Bemutatóterem Bemutatóterem Bemutatóterem Bemutatóterem
Irodánk és bemutatótermünk