Termék Menü


Bambusz

Műanyag nyílászárók

Árnyékolástechnika

Látogatók száma:

Műanyag NyílászárókRendszer alapú ablakgyártás.

Ablak A SCHÜCO cég a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezető szereplője, a világ számos részén már 50 éve ismerik. Az innovatív profiltechnológiájának köszönhető energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára: a fény és a friss levegő éppúgy élvezhető, mint a külvilággal való kapcsolat.

A SCHÜCO vállalati koncepciója az építéstechnológiai és épületszerkezeti elemek rendszerfejlesztése, ezen belül az egyik legátfogóbb programot a műanyag nyílászárók és a hozzájuk kapcsolódó biztonsági konstrukciók adják. A SCHÜCO cégcsoport ebben a szegmensben piacvezető Európában, de teljes üzleti szolgáltatásával jelen van minden kontinensen, több mint 80 országban. Fejlesztéseire jellemző a magas szerkezeti biztonság és a nagyszámú különleges profilkombináció adta kialakítási szabadság. A folyamatos megújulást és kiemelkedő műszaki színvonalat a Bielefeldben létrehozott SCHÜCO Technológiai Központban végzett fejlesztések biztosítják. A rendszerek kidolgozásában a kutatók és szakmérnökök tudása párosul a gyártók és beépítők tapasztalatával.

Minősítés

Minden új terméket elsődlegesen hivatalos vizsgálati intézet ellenőriz és vizsgál be. A SCHÜCO nyílászárói a DIN EN ISO 9001 szabvány szerint minősítettek.

Ablakaink és az életkörnyezet

A kemény PVC semleges hatású, fiziológiailag ártalmatlan szervezetünkre. Az építőiparban ismert F.R.E.I. alapanyag keringetési rendszert alkalmazva, a régi PVC ablakokat és a gyártó üzemekben keletkező hulladékot ebben a körfolyamatban újra felhasználják.

Élen a versenyben

A tökéletesség, a csapatmunka és a vállalati dinamizmus határozza meg az eredményt. A SCHÜCO ezért választotta partneréül 2007-ben a Vodafone McLaren Mercedes F1 Team-et, ez jelképezi a piacon betöltött vezető szerepét.

Mit kínálunk a SCHÜCO ablakokkal?

Műanyagprofil A legjobbakat várhatja el tőlünk. Tanácsadásban, tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Szívesen segítünk háza megfelelő ablakainak kiválasztásában és igyekszünk megválaszolni minden kérdését.
Összefoglalva ablakaink jellemzőit:

  • kiváló hő- és hangszigetelés
  • nagyfokú stabilitás
  • kifogástalan működésű vasalat
  • esztétikus formai kialakítás
  • széles színskála
  • kiegészítők nagy választéka

A termékcsaládokra az alábbiak jellemzők:

Minden műanyag profil többkamrás, magas élettartamú UV - stabil PVC-ből, garantált méretű falvastagsággal készül. A statikai igénybevételek felvételére alkalmas acélmerevítéshez nagy erősítőkamra áll rendelkezésre. Minden profilt alapesetben fehér színben szállítunk. Színes kialakítás esetén időjárásálló és fénytűrő fóliával ellátott profilt szállítunk.

Színtáblázatunkban a természetes árnyalatok mellett, a fautánzatú színek ("Golden Oack" vagy "Oregon 4") valamint a különböző zöld-, kék-, vagy szürke árnyalatok is megtalálhatók.

Műanyag rendszerek műszaki információi

A profilok anyaga:PVC-U, EDL, 080-35-28 a DIN 7748 szerint
Minőségbiztosítás: Németország: RAL-GZ 716/1,
Belgium: ATG 92/1904,
Franciaország: NF-CSTB,
Nagy-Britannia: BS 7413:1991,
Hollandia: Kiwa-KOMO
A tömítések anyaga:EPDM és TPE a RAL-GZ 716/1 szerint
Keretcsoport: Hőszigetelés a DIN 18055 szerint,
1. keretanyag-csoport
Igénybevételi csoport:C csoport, a DIN 18055 szerint
Zajvédelem:A profiltól és az üvegezéstől függően max. 5. Zajszigetelési osztály (45-49dB), DIN 4109 és a 2719 sz. VDI-irányelv


Képek nyílászáróinktól

Ablak Ablak Ablak Ablak Ablak

Páramentesítő Páramentesítő Ablak kilincs Ajtó

Műanyagprofil Műanyagprofil Műanyagprofil

További információ termékeinkről:

SCHÜCO Corona CT 70
SCHÜCO Corona AS 60